Kolmen kortin tarot

Kolmen kortin tarot

Kolmen kortin tarot on yksi yksinkertaisimmista tavoista käyttää tarot-kortteja ennustamiseen. Se on erittäin suosittu tarot-menetelmä, jota käyttävät niin aloittelijat kuin kokeneetkin ennustajat. Kolmen kortin tarotin avulla voi saada nopean ja ytimekkään katsauksen tulevaisuuteen tai vastauksia tiettyihin kysymyksiin.

Kolmen kortin tarotissa käytetään yleensä pino, joka sisältää kaikki 78 tarot-korttia. Kysyjä asettaa pinoon kolme korttia, jotka kuvastavat menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Kortit asetetaan peräkkäin vasemmalta oikealle, ja jokainen kortti edustaa eri aikaa.

Ensimmäinen kortti edustaa menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään kysyjän nykytilannetta. Toinen kortti edustaa nykyhetkeä ja auttaa kysyjää ymmärtämään, mitä hän voi tehdä tässä hetkessä. Kolmas kortti edustaa tulevaisuutta ja antaa vihjeitä siitä, mihin tilanne todennäköisesti kehittyy.

Kolmen kortin tarotin avulla voi saada nopean yleiskatsauksen tilanteesta ja saada vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Se ei kuitenkaan tarjoa yhtä yksityiskohtaista ennustusta kuin pidemmät tarot-luennat, jotka käyttävät useita kortteja ja monimutkaisempia levityksiä. On myös tärkeää muistaa, että tarot-kortit eivät anna ehdottomia vastauksia, vaan niiden tulkintaan sisältyy aina oma subjektiivinen tulkinta.

Levitä rakkautta